Κόσμος

Ρουμάνος πυροβόλησε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ γιατί του φάνηκαν ακριβές οι τιμές (βίντεο)

Oι τιμές ενός μίνι μάρκετ σε προάστιο της Ρώμης φάνηκαν πολύ ακριβές σ’ έναν 46χρονο Ρουμάνο, που επέστρεψε αργότερα μ’ ένα αεροβόλο και άνοιξε πυρ κατά του ιδιοκτήτη.

Ο δράστης είχε πάει μερικές ώρες νωρίτερα στο μίνι μάρκετ Tor Bella Monaca για να αγοράσει κάποια προϊόντα, αλλά όταν είδε το λογαριασμό στο ταμείο, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα για να τσακωθεί στη συνέχεια άγρια με τον 34χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές. Μετά τον καυγά ο Ρουμάνος έφυγε, για να επιστρέψει μ’ ένα αεροβόλο θέλοντας να εκδικηθεί.

Η ιταλική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της επίθεσης με το αεροβόλο

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Ρώμης διακρίνεται να πυροβολεί δύο φορές, μία κατά του ιδιοκτήτη και άλλη μία σε μια προθήκη με προϊόντα. Ο 34χρονος προσπάθησε να αρπάξει το αεροβόλο από τα χέρια του δράστη, αλλά αυτός κατάφερε να διαφύγει. Όμως, χάρη στο βίντεο κλειστού κυκλώματος του μίνι μάρκετ η αστυνομία τον αναγνώρισε και τον συνέλαβε με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ