Αθλητισμός

Ρελάνς Αγγελόπουλων - Αυτόν "χτυπούν" για αντι-Σλούκα

Το μπαμ του καλοκαιριού συνεχίζει να κυνηγάει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο παρά τη νέα βελτιωμένη πρότασή του (έφτασε στα 5.4 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια), οι πιθανότητές του παραμένουν περιορισμένες.

Οι Πειραιώτες δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ, ωστόσο το γεγονός ότι έχουν μπει στο «κόλπο» τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ, κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή τους, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως άμεσα θα κάνει... κίνηση ο ίδιος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να τον πείσει να μείνει στη Φενέρ.

Έτσι λοιπόν, ήδη στο Λιμάνι ασχολούνται και με το πλάνο της επόμενης ημέρας, καθώς εάν υπάρξει «ναυάγιο» με τον Σλούκα, τότε τα χρήματα οι Αγγελόπουλοι θα τα δώσουν για άλλον παίκτη που η μεταγραφή του θα προκαλέσει ντόρο στην Ευρώπη. Στη σχετική λίστα λοιπόν με τους γκαρντ top επιπέδου που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να γίνουν ηγέτες στον Ολυμπιακό, ανήκει και ο Τόμας Ερτέλ.

Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ο ίδιος τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως «Δεν μιλάω άμεσα με την ομάδα, αυτό το κάνει ο ατζέντης μου. Θα δούμε τί θα γίνει κατά τη διάρκεια των τελικών και μετά. Ο ατζέντης μου μιλάει ήδη με τη ομάδα. Δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση, αν δεν έχω πρόταση. Αν έχω μία πρόταση στα χέρια μου, μπορώ να πάρω μία απόφαση, αλλά δεν έχω»!

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ερτέλ μείνει ελεύθερος, οι «Ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κίνηση και θα μπορούν μάλιστα να τον φέρουν στην Ελλάδα με ένα συμβόλαιο μικρότερο από αυτό που προσφέρουν στον Σλούκα. Για τον Έλληνα άσο έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στα 1.7 εκατ. ευρώ, ενώ ο Γάλλος αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο που δεν ξεπερνάει τα 1.2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, σε ηλικία 30 χρονών, με τρομερές εμπειρίες από Μπασκόνια, Εφές και Μπάρτσα. Φέτος, στη κανονική διάρκεια της ACB, o Γάλλος μέτρησε 11,5 πόντους, 5,7 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 32 συμμετοχές, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 10,4 πόντους, 4,8 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές