Βαλκάνια

Προεκλογική συγκέντρωση μέσα σε Ορθόδοξη εκκλησία από υποψήφιο του Ράμα

Προεκλογική συγκέντρωση μέσα σε ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Λέκλι του Αργυροκάστρου πραγματοποίησε υποψήφιος του σοσιαλιστικού κόμματος του αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα εν όψει των δημοτικών εκλογών στη χώρα.

Υποψήφιος δήμαρχος

Ο υποψήφιος δήμαρχος από το Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα, Τέρμετ Πέτσι, πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση μέσα στην εκκλησία του χωριού Λέκλι του Αργυροκάστρου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πέτσι αναφέρει ότι στη συνάντηση που έγινε μέσα στην εκκλησία ανέφερε τις προτεραιότητες που έχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Ο ηγέτης, ωστόσο, του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου, σύμμαχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Λουλζίμ Μπάσα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Εντι Ράμα ότι καταστρέφει ότι κατάφερε να κερδίσει η Αλβανία μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Ο Μεντίου κατήγγειλε ότι οι Σοσιαλιστές δεν θέλουν να ξέρουν για Θεό ή θρησκευτικά ιδρύματα.

«Δεν θέλουν να ξέρουν για Θεό και εκκλησίες»

«Ο Ράμα και οι υποψήφιοί του δεν θέλουν να ξέρουν όχι μόνο για το Σύνταγμα, του νόμους και την πολυφωνία, αλλά ούτε για τον Θεό και τις εκκλησίες.

»Οι ομοϊδεάτες του κατέστρεψαν τις εκκλησίες και τα τζαμιά, σκότωσαν και φυλάκισαν ανθρώπους και σήμερα βεβηλώνουν τους ναούς.

»Αγνοούν τους ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων και στην προεκλογική τους εκστρατεία παρασύρουν και τις εκκλησίες. Η εξουσία του εγκλήματος, της διαφθοράς και της δικτατορίας δεν έχει ενδοιασμούς, ο Ράμα καταστρέφει ό,τι οι Αλβανοί κέρδισαν και έχτισαν αυτά τα χρόνια» έγραψε ο Μεντίου στο Facebook.

Πηγή: sot.com.al, gazetamapo.al, echedoros-a.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...