Αθλητισμός

Πιτίνο: Τι αναφέρει ο προπονητής του Πρωταθλητή Ελλάδας για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Ο Ρικ Πιτίνο μετά την επίτυχία που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός με την στέψη του ως Πρωταθλητής Ελλάδος, μίλησε για την παραμονή του ή όχι και την επόμενη χρονιά.

 

«Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Ρικ Πιτίνο, προτού προσθέσει:

«Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

Επίσης, πρόσθεσε ο Ρικ Πιτίνο: «Πρέπει να καταλάβουν πόσο αγαπώ το παιχνίδι. Είναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Αν γυρίσω, είναι ο Παναθηναϊκός και μετά ο θάνατος (γέλια)».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...