Αθλητισμός

Πιτίνο: Η μέγάλη αποκάλυψη του προπονητή: "Ο Γιαννακόπουλος μου πρότεινε να μείνω ως πρόεδρος/προπονητής!"


Ο Αμερικανός προπονητής, Ρικ Πιτίνο, όπως ανέφερε στο CBS, απέρριψε πρόταση για την προεδρία του Παναθηναϊκού, ενώ την οριστική του απόφαση για το μέλλον του στο "Τριφύλλι"  θα την πάρει την Παρασκευή.

Διπλό πόστο περιλαμβάνει η πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός κόουτς μίλησε στο CBS Sports και αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ του πρότεινε να συνεχίσει ως πρόεδρος/προπονητής στο «τριφύλλι».

Από τη μεριά του, ο πολύπειρος τεχνικός είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για το πόστο του προέδρου, ενώ την οριστική του απόφαση για το... άλλο πόστο, αυτό του προπονητή, αναμένεται να την πάρει την Παρασκευή (21/6).

«Το μέλος του Hall of Fame και προπονητής Ρικ Πιτίνο είπε στο CBS Sports πως από τον Παναθηναϊκό του πρότειναν να γίνει πρόεδρος/προπονητής, ώστε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πιτίνο είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου. Αλλά, όπως και να έχει, σκοπεύει να πάρει την απόφασή του μέχρι την Παρασκευή (21/6)» ανέφερε το «τιτίβισμα» του Αμερικανού δημοσιογράφου Gary Parrish.

Από κει και πέρα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρει πως, εάν ο Ρικ Πιτίνο αποφασίσει να παραμείνει στο «τριφύλλι», τότε αυτομάτως απομακρύνεται από τη διεκδίκηση της επιστροφής του στον πάγκο ομάδας του κολεγιακού πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Κάτι που αποτελούσε μία από τις προτεραιότητές του αυτό το καλοκαίρι.

Hall of Fame coach @RealPitino told @CBSSports that Panathinaikos has offered him a president/coach title to return next season after winning the Greek League championship. Pitino said he has no interest in the president title. But, either way, he plans to decide by Friday.

— Gary Parrish (@GaryParrishCBS) 17 Ιουνίου 2019

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...