Εσωτερική Ασφάλεια

Παράνομοι μετανάστες ξυλοκόπησαν δικηγόρο που μαγνητοσκοπούσε το παρεμπόριο στην ΑΣΟΕΕ (βίντεο)

Η αστυνομία ήρθε μετά από δύο ώρες όπως κατήγγειλε

Εμφανή είναι τα σημάδια στο πρόσωπο του δικηγόρου Εδουάρδου Κυπριωτάκη ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση το πρωί της Παρασκευής έξω από την ΑΣΟΕΕ επειδή κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του το παρεμπόριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δέχθηκε απειλή για τη ζωή του, ενώ κατήγγειλε ότι η αστυνομία καθυστέρησε δυο ώρες να φθάσει στο σημείο της επίθεσης.

https://youtu.be/9PSD4S7dqqU

«Μου επιτέθηκαν δέκα άτομα, με ρίξανε στο έδαφος, με κλωτσιές και μπουνιές», ανέφερε το θύμα. Όπως περιέγραψε, στόχος των δραστών ήταν να του αρπάξουν το κινητό με τα ντοκουμέντα για το παρεμπόριο.

«Δεν φώναζανε. Λέγανε Στην αρχή μου είπαν γιατί βγάζεις φωτογραφίες, τους είπα ότι δεν βγάζω πρόσωπα ότι τραβάω τα προϊόντα. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές και φύγανε. Εγώ προχώραγα στον δρόμο συνέχιζα να βγάζω φωτογραφίες. Ένας προσπάθησε να μου πάρει το κινητό δεν τα κατάφερε. Με σπρώξανε και άρχισαν να με χτυπάνε», δήλωσε επίσης ο κ Κυπριωτάκης.

«Έπρεπε η αστυνομία να έρθει τη στιγμή που κάλεσα. Δεν ήρθε. Εγώ θα ακολουθήσω τις δέουσες διαδικασίες», τόνισε.

Όσο περίμενε την αστυνομία δέχθηκε μάλιστα νέες απειλές. «Έμεινα δύο ώρες εκεί ώσπου ήρθε ένας μετανάστης και με ενημέρωσε ότι άλλος ένας μετανάστης έχει σχέσεις με τους αντιεξουσιαστές και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και κινδυνεύει η ζωή μου», είπε.

«Ο σκοπός μας δεν είναι να κινηθούμε εναντίον των μεταναστών, αλλά εναντίον του κράτους που ευθύνεται για την ανομία» τόνισε.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ αλλά και άνδρες των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο σημείο κατάσχεσαν εκατοντάδες απομιμητικά προϊόντα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ειδικά οχήματα στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν πάνω από πέντε προσαγωγές ατόμων. Μερικοί από τους διακινητές όταν είδαν τους αστυνομικούς πρόλαβαν και κρύφτηκαν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, εκμεταλλευόμενοι το Πανεπιστημιακό άσυλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης