Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Έφυγα αντρίκια από τον Ολυμπιακό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο σμολ φόργουορντ του «τριφυλλιού», μιλώντας στον «Sport24 Radio 103,3», σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση του να αλλάξει στρατόπεδο το περασμένο καλοκαίρι κι από «ερυθρόλευκος» να γίνει «πράσινος».

«Τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο και είμαστε ευλογημένοι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Για τη μεταγραφή προσπάθησαν το χειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου και να μην κάνω υπόγεια πράγματα. Είχα τρεις προτάσεις και επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Ήξερα τι ήθελα να κάνω.

Πίστεψα ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Εγώ ήμουν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά όταν φτάνεις προσωπικά στο ν’ αλλάξεις παραστάσεις πρέπει να είναι σεβαστό γιατί το κάνεις αντρίκια. Το οικονομικό κομμάτι δεν έπαιζε στο σενάριο. Κανένας δεν θα το πει αυτό. Ποτέ δεν πήγα να διαπραγματευτώ για χρήματα. Δεν μπήκα σε πλειστηριασμό.

Ούτε ο πατέρας μου με επηρέασε κάπου. Ο πατέρας μου έμαθε ότι υπέγραψα στον Παναθηναϊκό μετά από 3 ώρες. Στο μπασκετικό κομμάτι έχει επιλέξει να είναι αποστασιοποιημένος. Καταρχάς πίστευα στον εαυτό μου και ήθελα να δω ένα στιλ παιχνιδιού που ταιριάζει περισσότερο σε εμένα. Στον Ολυμπιακό προσπάθησα τα πέντε χρόνια, γνώριζα όμως ότι μπορούσα να προσφέρω παραπάνω. Το ξεκίνημά μου ήταν δύσκολο, δεν ευθύνεται ο κόουτς Πασκουάλ. Λίγο περίεργο να μπαίνεις με ηρεμία, μπαίνεις με θυμό, μετά το διαχειρίζεσαι», δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...