Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Είπε το "όχι" ο Πιτίνο- Καψουροτράγουδα και… θρήνος κάτω από την ανάρτησή του στο Twitter-Εικόνες



Ανήρτησε την απόφασή του ο Ρικ Πιτίνο να μην συνεχίσει τελικά από τον Παναθηναϊκό και κάτω από το πόστ του στο Twitter, πήραν φωτιά τα...συναισθηματικά από τους φίλους του Τριφυλλιού, μηνύματα.

 

Ο Ρικ Πιτίνο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση που είχε στα χέρια από την «πράσινη» ΚΑΕ για επέκταση της συνεργασίας του.

Ο Αμερικανός τεχνικός θα ψάξει να βρει δουλειά στις ΗΠΑ, ανακοινώνοντας την απόφαση του με μία ανάρτηση του στο twitter. «Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναικού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM.

Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Πιτίνο.

https://twitter.com/RealPitino/status/1142075463919120385?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Κάτω από την ανάρτηση έγινε ο… χαμός, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα κι άλλους να κάνουν κάποια επικά σχόλια, εκφράζοντας με… ιδιαίτερο τρόπο την απογοήτευση τους για την οριστική απόφαση που πήρε ο Πιτίνο. Από καψουροτράγουδα μέχρι…. Μύκονο.

Δείτε μερικά σχόλια:

  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης