Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έσπασαν το αμάξι του Νίκου Παππά στα Εξάρχεια!-Εικόνες

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γκάρντ των πρασίνων, όταν μετά από βράβευση που περέστη στα Εξάρχεια, βρίκε το τζάμι του αυτοκινήτου του σπασμένο.

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε το Σάββατο (08.06.2019) στα Εξάρχεια για να βραβεύσει τα πιτσιρίκια της Υπεροχής Εξαρχείων, αλλά κατά την αποχώρηση του τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρήκε το αυτοκίνητο του σπασμένο.

Η ετήσια γιορτή της Υπεροχής Εξαρχείων είχε σαν επίσημο καλεσμένο τον Νίκο Παππά του Παναθηναϊκού. Ο γκαρντ των “πρασίνων” έδωσε μετάλλια στους πιτσιρικάδες της ομάδας, ωστόσο -όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του- ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού βρήκε το αυτοκίνητο του να έχει υποστεί ζημιά. Όπως φαίνεται και από το Insta story που ανέβασε, άγνωστοι του έσπασαν ένα τζάμι από το αμάξι του, την ώρα που βρισκόταν στο κλειστό του Στρέφη.

Μάλιστα, στο σημείο όπου αναφέρεται η τοποθεσία που πάρθηκε η φωτογραφία (σ.σ. Εξάρχεια) ο Νίκος παππάς έβαλε να εμφανίζεται το σήμα της “αναρχίας”.   

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ