Αθλητισμός

Πάει για το «μπαμ» στον πάγκο ο ΠΑΟΚ! Ποιον «βλέπει» για διάδοχο του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λουτσέσκου στον πάγκο του. Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθεί να "κλείσει" τον 40χρονο Άμπελ Φερέιρα!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε καθόλου χρόνου, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον πάγκο του. Ο Δικέφαλος του Βορρά κινήθηκε αστραπιαία κι εντόπισε τον προπονητή που θέλει να πάρει, προκειμένου να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τον κενό του Ρουμάνου τεχνικού.

Το όνομα αυτού, Άμπελ Φερέιρα. Σύμφωνα με το SDNA, οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν τις τελευταίες ώρες την περίπτωση του 40χρονου Πορτογάλου προπονητή της Μπράγκα.

Πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση τεχνικού, ο οποίος, μάλιστα, τη σεζόν 2017-18 ήταν υποψήφιος για καλύτερος προπονητής στην πατρίδα του, αλλά εν τέλει το βραβείο κατέληξε στα χέρια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Φερέιρα βρίσκεται στην Μπράγκα από τον Απρίλιο του 2017 ενώ νωρίτερα ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπράγκα αλλά και στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ξεκινώντας την πορεία του στους πάγκους, το 2012.

Η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι, μιας κι ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2021, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να «σπάσουν» την υπάρχουσα συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει αρκετά χρήματα, προκειμένου να βρει τον καλύτερο αντικαταστάτη του Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ