Περιβάλλον

Ο εφιάλτης για πολλούς σε ένα βίντεο!-Δείτε τον μεγαλύτερο εν ζωή καρχαρία του κόσμου!

Ίσως να είναι ο μεγαλύτερος φόβος για πολλούς στην θάλασσα. Το βίντεο με έναν τεράστιο καρχαρία ακούγεται τρομακτικό, πόσο μάλλον να συμβεί αυτό στην πραγματικότητα!

Προσωπικά, δυσκολευόμαστε να φανταστούμε χειρότερα εφιάλτη. Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι ερευνητές εκεί έξω που βγάζουν το ψωμί τους κινηματογραφώντας τον φόβο και τον τρόμο των ωκεανών.

Ο Μίκαελ Μάγιερ, 48 ετών, πωλητής από την Κολωνία της Γερμανίας, δεν είναι όμως επαγγελματίας αλλά απλά ένας φανατικός των καταδύσεων. Κι όμως, το 2013, κατάφερε με την κάμερα του να καταγράψει τον μεγαλύτερο εν ζωή σαρκοφάγο καρχαρία της Γης (να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάποια τεράστια είδη, όπως ο φαλαινοκαρχαρίας, που τρέφονται με πλαγκτόν).

«Ήταν πολύ ήρεμη και καθόλου νευρική όταν μας περιτριγύριζε. Είχε ενδιαφέρον να δει τι είμαστε. Δε νιώσαμε να απειλούμαστε» είχε δηλώσει σχετικά με το βίντεο που τράβηξε τότε στα γαλάζια νερά της Γουαδελούπης ο πωλητής από την Γερμανία. Φυσικά, μόνο η καρδούλα του το ξέρει.

Δείτε τον πελώριο καρχαρία εν δράσει:

https://rumble.com/embed/u4.ves2u/

Αφού η Deep Blue, όπως είναι γνωστή, μήκους περισσότερων από 6 μέτρων (όσο ένα σκάφος δηλαδή!), μπορεί να μη φάνηκε απειλητική αλλά ποιος πιστεύει ότι ένας καρχαρίας 50 ετών και βάλε που το μέγεθός του εντυπωσιάζει και τον έμπειρο ερευνητή είναι ακίνδυνος; Μάλλον το αντίθετο. Μάλλον, αν πεινούσε, η συνάντησή της με τον δύτη θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...