Πολιτική

Ούτε ο ορθογραφικός έλεγχος του Word δεν τους έσωσε: Ανορθόγραφη πρόσκληση Υπουργείου με χαιρετισμό στον Τσίπρα

Πρόκειται για επίσημο έγγραφο που γράφτηκε στο πόδι...

Μία επίσημη πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει γίνει viral για τους λάθους λόγους. Μέσα σε λίγες γραμμές, οι υπεύθυνοι του Υπουργείου έχουν καταφέρει να κάνουν τρία λάθη! Θα περίμενε κανείς ότι στα γραφεία του υπουργείου θα έβλεπαν τις κόκκινες γραμμούλες που εμφανίζει το word στις λάθος λέξεις ή ότι οι υπεύθυνοι θα έκαναν μία ανάγνωση της πρόσκλησης πριν την αποστείλουν.

Όταν μάλιστα πρόκειται για πρόσκληση προσωπική του υπουργού Γιώργου Σταθάκη, όπου αναφέρεται ότι στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Πρωθυπουργός, όφειλαν να είναι διπλά προσεκτικοί.

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης, σχολίασε ως εξής την γκάφα: «Μετά από 4.5 χρόνια ύπνου για τους διαγωνισμούς που τους παραδώσαμε, στη βιασύνη τους, ούτε μια σωστή πρόσκληση».

Δείτε την ανορθόγραφη πρόσκληση:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...