Κόσμος

Μόλις δείτε αυτό το πλωτό σπίτι θα θελήσετε να μείνετε στο "νερό"!

Λίγοι θα επέλεγαν να ζήσουν σε ένα σπίτι πάνω στο νερό... Μόλις δείτε τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου σπιτιού, θα θελήσετε να ζησετε σε ένα πλωτό σπίτι!

“Μετά από πολλές νύχτες, καθισμένος στην προβλήτα ήταν ξεκάθαρο για μένα, ήθελα να ζήσω στο νερό. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα να δημιουργήσω ένα πλωτό σπίτι” λέει ο ιδρυτής της WSM, Marcel Neugebauer.

Κομψό, μίνιμαλ και φιλικό προς το περιβάλλον, το Nature Cruiser είναι ό, τι θέλετε από ένα σπίτι χτισμένο στην ξηρά, ωστόσο η σύγχρονη δομή δημιουργήθηκε για αυτούς που θέλουν να ζουν στο νερό. Το πλωτό σπίτι μπορεί να ταξιδέψει ήσυχα σε λίμνες και ποτάμια με ένα υβριδικό ηλεκτρικό μηχανισμό, και είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αυτόνομο, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα καθαρισμού νερού και ηλιακούς συλλέκτες.

Είναι κατασκευασμένο κυρίως από βιώσιμα υλικά και έχει μήκος 15 μέτρα. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν μέγεθος 49,8 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνουν καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα. Στο εξωτερικό του υπάρχει υπαίθριο κατάστρωμα, καθώς και βεράντα στον τελευταίο όροφο.

Η επένδυση από ξύλο και τα μοντέρνα έπιπλα δίνουν στο εσωτερικό ένα σκανδιναβικό ντιζάιν, ενώ οι τεράστιες τζαμαρίες προσφέρουν θέα στο τοπίο καθώς ταξιδεύετε. Για αυτούς που θέλουν να ζήσουν πολύ καιρό σε ένα πλωτό σπίτι, υπάρχει και το πιο ευρύχωρο μοντέλο Waterloft των 24 μέτρων και η Watervilla, μια πλωτή κατοικία που μπορεί να παραμείνει αγκυροβολημένη στον προορισμό σας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...