Αρχείο

«Μην ασχολείσαι»: Ομοφυλοφιλία, σπόντες για τα εργασιακά και περιβάλλον στο δεύτερο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Το δεύτερο σποτ προεκλογικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε στη δημοσιότητα, προσπαθώντας μέσα στα 30" διάρκειάς του, να μας περάσει το μήνυμα σχετικά με το πώς θεωρεί οτι είναι όσοι δεν επιλέξουν να τον ψηφίσουν στις εκλογές.

Το δεύτερό του τηλεοπτικό σποτ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια του πρώτου του βίντεο. «Μην ασχολείσαι» είναι ο τίτλος του σποτ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, τα δικαιώματα των ομοφύλων, τις απολύσεις εκπαιδευτικών και την παιδεία αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο διαφημιστικό του σποτ για τις εκλογές 2019.

«Μην ασχολείσαι» είναι ο τίτλος του σποτ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο – όπως και το πρώτο σποτ - καταλήγει με τη φράση «τώρα δεν παίζουμε, αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

https://youtu.be/V7dm4VKb2js

Υπενθυμίζεται πως, στο πρώτο του σποτ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορές σε ζητήματα που αφορούν την εργασία, τις συντάξεις και την υγεία.

Στο μεταξύ, την επικαιροποιημένη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές για τις εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος σε Αχαΐα και Λάρισα ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η τρίτη εκλογική περιφέρεια στην οποία θα θέσει υποψηφιότητα.

Επίσης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική περίοδο έχει οριστεί η Έφη Αχτσιόγλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ