Αθλητισμός

Μεταγραφές "φωτιά" για τον Ολυμπιακό- Ποιο είναι το πρώτο "μπαμ" των Αγγελόπουλων

Η κατάσταση για τον Ολυμπιακό είναι ακόμη μετέωρη, όμως οι ερυθρόλευκοι προγραμματίζουν κανονικά την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Μπορεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό να παραμένει ακόμα μετέωρη, αφού κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ακόμα πού θα αγωνίζεται η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι Ερυθρόλευκοι στην Αδριατική Λίγκα δείχνει να απομακρύνεται, καθώς πολλά είναι τα εμπόδια που έχουν προκύψει. Από την άλλη μεριά, οι Αγγελόπουλοι θυμίζουμε πως είχαν τονίσει, όταν κατοχυρώθηκε ο υποβιβασμός στην Α2, ότι "κάποιοι βιάστηκαν να μας υποβιβάσουν".

Όπως και να έχει στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν, αφού πρωταρχικός στόχος αποτελεί η επιστροφή στους ευρωπαϊκούς τίτλους. Πρόθεση της διοίκησης εξαρχής ήταν η παραμονή του παίκτη που ξεχώρισε και αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί του Ντείβιντ Μπλατ.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που αρκετές φορές ηγήθηκε των Πειραιωτών και τα νούμερα του τη φετινή σεζόν μιλάνε από μόνα τους. Κάτι τέτοιο ήταν αρκετό για να γίνει περιζήτητος στην Ευρώπη και πολλές ομάδες να του στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Φενέρ και Μπαρτσελόνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σέρβου προσφέροντας του μάλιστα μέχρι και 7 εκατομμύρια για τρία χρονιά συμβόλαιο, ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο του NBA.

Το τοπίο όμως δείχνει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog ο παίκτης βρίσκεται πλέον πολύ κοντά από την οριστική παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Παρόλο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα καταβάλλουν οι Αγγελόπουλοι, προκειμένου να κρατήσουν στην ομάδα τον Σέρβο γίγαντα, είναι σίγουρο πως πρόκειται για μια αρκετά καλή συμφωνία, η οποία κοντράρει τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που του δίνουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Αυτό εύλογα μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα πως οι καθυστερήσεις πληρωμών των συμβολαίων των ξένων παικτών αποτελούν σταδιακά παρελθόν για την ομάδα, αφού οι Αγγελόπουλοι δείχνουν ότι κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπήρχαν στην ΚΑΕ.

Βέβαια, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η -πολύ πιθανή- παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο λιμάνι, σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ από το... κάτω ράφι για να αποτελέσει το μπακ-απ του Σέρβου.

Το όνομα του Οθέλο Χάντερ που είχε ακουστεί έντονα για τους Ερυθρόλευκους, απομακρύνεται από τον Πειραιά, αφού δύσκολα θα δαπανηθούν τόσα χρήματα για τη θέση του ενός ακόμ σέντερ. Κορυφαία ονόματα για να έρχονται πίσω από τον Σέρβο άσο είναι ο Τζέιλεν Ρέινολντς της Ζενίτ και ο Ντέβιν Μπούκερ της Μπάγερν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ