Κόσμος

Μαθητής δολοφονήθηκε γιατί... έκατσε στα πρώτα θρανία (Προσοχή σκληρό βίντεο)

Έχασε τη ζωή του για έναν πραγματικά ασήμαντο λόγο!

Θύμα δολοφονίας έπεσε ένας νεαρός μαθητής, ο οποίος είχε έντονο καυγά με συμμαθητές του για την θέση που πήρε στην τάξη και μερικές μέρες αργότερα, δέχθηκε επίθεση με λοστούς και μηχανάκια και κατέληξε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία και την πόλη Ντεόρια. Ο 17χρονος Ραντζίτ Κουμάρ Σινγκ έκατσε στις πρώτες θέσεις της τάξης, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών του. Δύο μέρες αργότερα, ο νεαρός μαθητής έπεσε θύμα επίθεσης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, οι συμμαθητές του 17χρονου του επιτέθηκαν με λοστούς, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, στην συνέχεια τον πάτησαν στο σώμα και το κεφάλι με τα μηχανάκια τους. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, πέντε έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ αναζητείται και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες μέρες.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες...

https://www.youtube.com/watch?v=BZfQZQAJdAI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές