Αθλητισμός

Μένει ελεύθερος από τους Μπακς ο Μίντλετον!

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι ο Κρις Μίντλετον.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Αντριάν Βοϊναρόφσκι, ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισε να απορρίψει τα 13.1 εκατομμύρια δολάρια που αφορούσαν την νέα σεζόν με την ομάδα του Μιλγουόκι και πλέον ως ελεύθερος (unrestricted free agent) θα διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Μίντλετον θα φύγει από τους Μπακς, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι για μία νέα συμφωνία.

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναμένεται να ζητήσει πενταετές μαξ συμβόλαιο προκειμένου να παραμείνει στο Μιλγουόκι, αλλιώς θα αναζητήσει μαξ συμβόλαιο 4 ετών, σε άλλη ομάδα του NBA.

Ο Μίντλετον πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με τα «Ελάφια», μετρώντας 18,3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 77 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

https://twitter.com/wojespn/status/1141361811540852736

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...