Κοινωνία

Λαμία: Η δίκη ξεκίνησε για «παππούς» που ασελγούσε σε δύο μικρά κοριτσάκια

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας η υπόθεση ασέλγειας που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβρη του 2018 σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών Ρομά από 76χρονο, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές της Τρίπολης.

Συναγερμός στο Αιγαίο: Το «θερμό» περιστατικό ανάμεσα στο Γιαβούζ και το Πολεμικό Ναυτικό
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ:
Συναγερμός στο Αιγαίο: Το «θερμό» περιστατικό ανάμεσα στο Γιαβούζ και το Πολεμικό Ναυτικό
Για τη συγκεκριμένη δίκη θα ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα τάξης, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντιδράσεις από τους συγγενείς των κοριτσιών που φέρεται να παρέσυρε με δόλιο τρόπο ο κατηγορούμενος σε ερημική περιοχή στο Καστράκι Φωκίδας.

Η σύλληψη του είχε γίνει από αστυνομικούς του ΑΤ Ευπαλίου που περιπολούσαν στην παραπάνω περιοχή το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου και είχαν εντοπίσει τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο μικρά κορίτσια τα οποία όπως αποδείχθηκε δεν είχαν κλείσει καν τα 14 έτη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα είχε παρασύρει τάζοντάς τους λεφτά σε ερημική τοποθεσία του συγκεκριμένου παραλιακού οικισμού και εκεί φαίνεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...