Πολιτική

Κυρανάκης: 2.000 ευρώ επίδομα παιδιού μόνο «σε ελληνόπουλα»

Ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ είναι το θέμα της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού, και γι’ αυτό τον λόγο, στην περίπτωση κατά την οποία η «γαλάζια» παράταξη γίνει κυβέρνηση, θα προχωρήσει σε θέσπιση μέτρων.

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Reader.gr.

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του, με ανάρτησή του στο Τwitter, ο κ. Κυρανάκης ξεκαθάρισε ότι το επίδομα θα δίνεται «μόνο σε Έλληνες». Η εν λόγω διευκρίνιση Κυρανάκη ήρθε έπειτα από σχόλιο χρήστη στo twitter που έλεγε ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους».

untitl5e6d.jpg

Ο Κ. Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα».

Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης