Πολιτική

Καυγάς Παπαδημητρίου-Αρβανίτη στον αέρα: «Τι να ολοκληρώσει, δεν κάνουμε σεξ»! (βίντεο)

Σε πολύ έντονο ύφος κινήθηκε η πολιτική συζήτηση στον αέρα της ΕΡΤ μεταξύ του Κώστα Αρβανίτη και του Μπάμπη Παπαδημητρίου.

O Κώστας Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε ότι ο συνομιλητής του τον διέκοψε, λέγοντας ότι «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω με το αφήγημα».

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπαδημητρίου, κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή ότι δεν ήρθε στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας που είναι το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας. Σας περίμενα παρόλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», συμπλήρωσε.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο άμεσου διαλόγου μεταξύ των δύο ανδρών, επιχείρησαν να παρέμβουν, ζητώντας από τον Μπάμπη Παπαδήμητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει.

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», απάντησε ο Παπαδημητρίου «παγώνοντας» το στούντιο.

«Είστε αυθάδης. Άλλωστε όπως το έχετε πει μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας», απάντησε ο Κώστας Αρβανίτης για να λάβει την απάντηση ότι αυτή η φράση που τού αποδίδεται «δεν είναι απλώς fake news, αλλά sycophantic news». 

Δείτε τη στιγμή της έντασης

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αρβανίτης εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ενώ πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε επισήμως η υποψηφιότητα του Μπάμπη Παπαδημητρίου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ