Πολιτική

Καυγάς Κικίλια – Μαλέλη στον αέρα του OPEN! (βίντεο)

Ένταση υπήρξε στον αέρα του OPEN, καθώς ο Σταμάτης Μαλέλης θεώρησε πως ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε υποτιμητικά για το ποσοστό που έχει πάρει το ΚΙΝΑΛ.

«Κι όσον αφορά τον κύριο Κικίλια, το υποτιμητικό που είπε ότι έχουμε 7%… Το υποτιμητικό ότι μιλάει το κίνημα που έχει 7%… Κύριε Κικίλια, νικήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα έχετε εμάς απέναντί σας, θα πάτε εκεί που ήσασταν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Σας είχαμε βάλει εμείς και σας έβγαλε από την πόρτα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εγώ τιμώ την επιλογή του ελληνικού λαού, όπως την τιμώ και για τα 30 χρόνια που έβγαζε αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική παράταξη. Την αλαζονεία της δεξιάς την έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Και δεν θα σας αφήσουμε», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Είναι υποτιμητικό να πάρετε 7% ή είναι αλήθεια; Πάλι υβρίζετε τον ελληνικό λαό. Σας έδωσε 7% και τον βρίζετε, δηλαδή… Πήρατε 7%, ναι ή όχι; Άρα υβρίζετε τον ελληνικό λαό που σας έδωσε 7%», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε τι έγινε στον αέρα του OPEN…

https://youtu.be/OCNEZzCOkZ4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...