Αθλητισμός

Καρντόσο: «Μέχρι τρεις κινήσεις, οι παίκτες μου οι καλύτεροι στον κόσμο»

H νέα χρονιά ξεκίνησε και επίσημα σήμερα για την ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να συγκεντρώνονται στα Σπάτα για την «πρώτη» της ομάδας. Σε μια προπόνηση ξεχωριστή, καθώς σηματοδοτεί και την εποχή Μιγκέλ Καρντόσο στην Ένωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η ΑΕΚ έχει τη δυναμική αλλά και το υλικό για να πρωταγωνιστήσει στη σεζόν που έρχεται, σημειώνοντας παράλληλα πως ίσως υπάρξει κι άλλη προσθήκη, πέραν από εκείνες του εξτρέμ και του φορ που αναμένονται.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε ότι πρέπει να χτίσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να προσαρμόσουμε τη δουλειά μας ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Έχουμε όραμα να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο κλαμπ και πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό γκρουπ για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να θέλει να βοηθήσει κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για τα μεταγραφικά ζητήματα δήλωσε: «Όλοι οι προπονητές στον κόσμο ζητούν κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε τι συνθήκες έχουμε και τι θέλουμε. Πάνω σε αυτές νομίζω κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά θα δούμε αν είμαι εγώ ικανός να τους κάνω ακόμα καλύτερους. Ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα το επίπεδο του πρωταθλήματος. Θέλω όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ η ομάδα να βελτιωθεί περισσότερο.
Το πιο σημαντικό για μένα είναι οι παίκτες να πάρουν την ευκαιρία στα χέρια τους, να δουλέψουν, να έχουμε δυνατή προσωπικότητα στο γήπεδο και να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Όπως σας είπα και στην παρουσίασή μου είναι αδύνατο να κλείσει το ρόστερ μέχρι 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε μία, δύο ή τρεις κινήσεις. Εξαρτάται από την αγορά. Ήδη η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε σε αυτό. Το πιο σημαντικό όμως τώρα είναι δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ