Κοινωνία

Καλλίτσης: Συγκλονιστική περιγραφή της απόπειρας δολοφονίας - "Ρε π…η στην καρδιά;" (βίντεο)


Ο Πάνος Καλλίτσης, ο γνωστός κομμωτής και πρώην σύζυγος της Έλενας Χριστοπούλου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" της Ελεωνόρας Μελέτη και περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια στο σπίτι του. Μίλησε για πρώτη φορά τόσο περιγραφικά για την επίθεση και μοιράστηκε τις δραματικές εκείνες στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο εκείνος και η Έλενα.

"Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Την ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε, λογικό. Εγώ ακαριαία τη στιγμή εκείνη άνοιξα το γκαράζ, προσπάθησα να κάνω όπισθεν, με το που σηκώνεται η γκαραζόπορτα, ο... Δεν ξέρω πώς να τον αποκαλώ, ξέρεις. Έχω τόσο αποκρεατοποιηθεί, που τον φωνάζω με το όνομά του.

Τη στιγμή εκείνη, λοιπόν, αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε. Προσπάθησα να κάνω όπισθεν, πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί.

Εγώ ούρλιαζα, να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Πήγα κοντά για να προσπαθήσω να τον σταματήσω και έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά. Συνειδητοποιώ ότι με πυροβόλησε στην καρδιά. Ήταν εξ επαφής. Ακούμπησε ο σιγαστήρας στο στήθος μου. Του φώναξα "ρε π…η στην καρδιά;". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ακόμη και όταν θες να ληστέψεις, οτιδήποτε μπορείς να κάνεις, οτιδήποτε! Στην καρδιά;"


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ