Αθλητισμός

Ισόπαλος 2-2 ο Ολυμπιακός με τη Χάποελ Μπερ Σεβά - Με Ντουρμισάι, Βαλμπουενά

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο δεύτερο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός επί πολωνικού εδάφους, έπειτα από την ισοπαλία της Παρασκευής (28/6) με την Πογκόν Σέντσιν (1-1), έριξε στη μάχη και τους διεθνείς παίκτες του. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καλά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ντουρμισάι στο 28' έπειτα από ασίστ του Ποντένσε, αλλά στη συνέχεια πλήρωσαν τις αμυντικές τους αδυναμίες και δέχθηκαν δύο γκολ.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ισοφάρισε αρχικά με τον Μπεν Σαχάρ (34') και πήρε προβάδισμα με τον Χασελμπάινκ στο 60'. Παρά τις αλλαγές και το σκληρό παιχνίδι των Ισραηλινών, οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος ανατράπηκε από τον αντίπαλο κίπερ, εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε ψύχραιμα το 2-2. Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πρώτο μισάωρο της ομάδας του λέγοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει ακόμη δουλειά ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν (23 και 30 Ιουλίου).

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ (68' Ανδρούτσος), Βούκοβιτς (72' Σεμέδο), Μπα (60' Παπαδόπουλος), Κούτρης (46' Τσιμίκας), Τοροσίδης (46' Γκιλιέρμε), Μασούρας (60' Ραντζέλοβιτς), Σουρλής (75' Μπρούνο), Φορτούνης (60' Γκερέρο), Ποντένσε (44' Βαλμπουενά), Ντουρμισάι (60' Σολδάνο).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...