Κοινωνία

Θύμα διάρρηξης ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαραντάκος (εικόνες)


Στο «στόχαστρο» διαρρηκτών μπήκε το πρωί της Κυριακής (09/06) το σπίτι του Γιώργου Σαραντάκου, στον Πειραιά.

Οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου του Star και όταν τον είδαν να βγαίνει μπήκαν μέσα και πήραν τα χρήματα που είχε σε ένα  ντουλαπάκι.

«Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, έμεινα έκπληκτος. Διαπίστωσα ότι είχα πέσει θύμα κλοπής. Οι δράστες δεν πήραν τίποτα άλλο, παρά μόνο τα χρήματα που είχα για τα έξοδα του μήνα», είπε αποκλειστικά στο star.gr.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήξεραν που βάζω ένα μέρος από τα χρήματά μου», πρόσθεσε.

Το πόσο στοχευμένη και μελετημένη  ήταν η διάρρηξη φαίνεται και από το γεγονός ότι –όπως περιέγραψε ο κ. Σαραντάκος- ότι οι δράστες είχαν βάλει και χαρτοπετσέτες στα «ματάκια» από τις πόρτες των διπλανών διαμερισμάτων, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες.

Ο Γιώργος Σαραντάκος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δήλωσε το περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών παραμένουν άκαρπες.

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό το περιστατικό αναρτώντας φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Όταν κάνεις ρεπορτάζ για όλο τον Πειραιά νομίζεις ότι εσύ θα την γλυτώσεις;»

https://www.facebook.com/saradakosg/posts/2393135420918640&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ