Κοινωνία

Θρίλερ στο Νέο Ηράκλειο:Ρακοσυλλέκτης εντόπισε οστά σε κάδο απορριμάτων!

Ένα μακάβριο θέαμα αντιμετώπισε ένας ρακοσυλλέκτης πριν λίγη ώρα στο Νέο Ηράκλειο, στη συμβολή των οδών Χρυσανθέμων και Ελπίδος, όταν βρήκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών σακούλα με ανθρώπινα οστά.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o ρακοσυλλέκτης ειδοποίησε ο ίδιος το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και είπε ότι μέσα σε έναν κάδο βρήκε μια μεγάλη σακούλα με ανθρώπινα οστά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή περιμετρικά του κάδου, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται δίπλα σε παιδική χαρά!

Τα οστά έχουν αποσταλεί στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας για εξέταση και προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε άνθρωπο. Την ίδια στιγμή υπάρχει η πληροφορία ότι τα οστά είναι είναι ψεύτικα από ιατρική σχολή.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...