Κοινωνία

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε το ακέφαλο πτώμα (εικόνες, βίντεο)

Ανθρώπινη σορός σε κατάσταση αποσύνθεσης εντοπίστηκε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι ανάμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στο 424 ΓΣΝΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές της πόλης. Η σορός έχει μεταφερθεί στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Grtimes.gr, πρόκειται για άνδρα περίπου 70 ετών . Δεν αποκλείεται μάλιστα το πτώμα να ανήκει σε κάποιον από τους αγνοούμενους ηλικιωμένους για τους οποίους είχε εκδοθεί Silver Alert.

Το πτώμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίστηκε στη διάρκεια εργασιών αποξήλωσης και καθαρισμού ενός επιφανειακού αγωγού υδάτων και είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Η Αστυνομία προς το παρόν ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: life-events.gr / grtimes.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...