Κοινωνία

Η συγκινητική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη: Κράτα γερά μανούλα


Η Αγγελική Νικολούλη τον τελευταίο καιρό βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς η αγαπημένη της μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίο. Προ ημερών, μέσα από την εκπομπή της, η δημοσιογράφος είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως ο κίνδυνος είχε περάσει και είχε ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ τυχερή λέγοντας:«Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ιδιαίτερα στην χειρουργική κλινική, στην παθολογική κλινική και σε όλο το ακτινολογικό τμήμα. Πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία με λαμπρούς επιστήμονες που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή άνθρωποι. Που ίσως κάποιοι άλλοι, σε κάποια άλλα νοσοκομεία τους πετάνε σαν να είναι σκυλιά».

Η Αγγελική Νικολούλη αυτό τον καιρό λοιπόν πηγαινοέρχεται στο Ρίο, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται ακόμα και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Η ανάρτηση που έκανε η Αγγελική Νικολούλη….

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...