Κοινωνία

Η πρώην σύντροφος του μπασκετμπολίστα Παπαμακάριου τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό! Σοκάρουν οι εικόνες που ανέβασε


Τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της και παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριο, καταγγέλλει η Μαντώ Τζαβάρα.

Η Μαντώ Τζαβάρα, στις 2 Ιουνίου ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στις οποίες φαίνονται τα σοβαρά χτυπήματα που έχει δεχθεί, τονίζοντας μάλιστα πως έχει κάνει ήδη μήνυση στον μπασκετμπολίστα για πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά και για κλοπή χρημάτων -τα οποία όπως λέει η ίδια- πήρε ο Παπαμακάριος από σημείο του σπιτιού της, το οποίο του είχε εμπιστευθεί.

Η Μαντώ Τζαβάρα χαρακτηρίζει τον πρώην σύντροφό της «δολοφόνο», και όπως λέει «ο Κύπριος killer είναι αθώος μπροστά σου». Όπως αναφέρει η ίδια, ο πρώην μπασκετμπολίστας τη χτύπησε άγρια γιατί του ζήτησε να χωρίσουν, μετά την τελευταία φορά που χειροδίκησε, το Πάσχα.

«Ήρθε να με αποτελειώσει, αυτός που του έδωσα δεύτερη ευκαιρία», γράφει σε μία από τις τρεις αναρτήσεις της.

«Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας.Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής», αναφέρει.

Όπως λέει, κατέθεσε μήνυση και στη μητέρα του πρώην μπασκετμπολίστα, για εκβιασμό.

https://www.facebook.com/korwna.aggelou/posts/432914563953744&width=500

https://www.facebook.com/korwna.aggelou/posts/432919667286567&width=500

https://www.facebook.com/korwna.aggelou/posts/432921193953081&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ