Κοινωνία

Η μητροκτόνος σέρνει το πτώμα της μητέρας της - Σοκαριστικό βίντεο - Δείτε το

Το ντοκουμέντο της φρίκης - Βίντεο καταγράφει την 68χρονη να σέρνει την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένο το πτώμα της μητέρας της

Βίντεο - ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το OPEN καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη μητροκτόνο να σέρνει την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένο το πτώμα της μητέρας της.

Διερχόμενοι κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβά την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μέσα στην κουβέρτα βρίσκεται νεκρή και δεμένη η μητέρα της.

Ένας άνδρας βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη. Δύο λεπτά μετά, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

«Την είδα να σέρνει το πτώμα της μητέρας της»
Σοκαριστικά είναι και τα όσα περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είδε την 68χρονη κόρη της ηλικιωμένης να αφήνει το πτώμα της μητέρας στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στο Γουδί.

Η μάρτυρας - κλειδί της οικογενειακής τραγωδίας στο Γουδί βοήθησε με την κατάθεσή της την αστυνομία να εξιχνιάσει την στυγερή δολοφονία.

«Ήταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται στο OPEN TV η μάρτυρας.

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας το πτώμα της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε.

«Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία και αναγνώρισε την 68χρονη στη ΓΑΔΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=QL2qA8lyIr8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...