Εθνικά θέματα

Η Άσκηση Καταιγίς που ταρακούνησε ολόκληρο το Αιγαίο: Έχουν σοβαρούς λόγους να φοβούνται οι Τούρκοι (Βίντεο)

Σείστηκε ολόκληρο το Αιγαίο από τη δύναμη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Η Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» που εξελίσσετε στο Κεντρικό Αιγαίο και νησί στόχο στο Βόρειο Αιγαίο, όπως και να το κάνουμε έδειξε ένα άλλο πρόσωπο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έπρεπε πάντα κατά την γνώμη μας να έχει γίνει προ καιρού !

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αναφέρουμε και οι Επιτελείς στο ΓΕΕΘΑ το γνωρίζουν πολύ καλά ….Ας είναι και τώρα που έγινε και σίγουρα μόνο αργά δεν είναι !

Ο Ερντογάν είναι Πολιτικός και καταλαβαίνει μόνο αυτά που βλέπει και σίγουρα δεν ακούει κούφια λόγια των πολιτικών που αμολάνε στο Κοινοβούλιο της Ε.Ε ,αλλά όπως λένε όσοι έχουν πολεμήσει τον Τούρκο ,ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο την δύναμη της Ισχύος !

Ο Ερντογάν αν και έχει άριστη σχέση με τον Στρατηγό Ακάρ …Αλλά η έκρηξη του ήταν αναμενόμενη μόλις έμαθε για την Άσκηση των Ρωμιών ακόμη και κοντά στα …Ιμια !

Ίσως οι Τούρκοι να είδαν για πρώτη φορά να απλώνεται δίχτυ προστασίας των νησιών του Βορείου Αιγαίου και η αναμενόμενη κίνηση Ναυτικού Αποκλεισμού απο την Τουρκία να μην αποδίδει !

Δεν πέρασε στα ψιλά αλλά ανησύχησε το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο η Τακτική Κίνηση του ΠΝ « ΠΕΝΣΑ» στο Βόρειο Αιγαίο με στόχο να αποκλειστούν στα Στενά τα Τούρκικα Πολεμικά !

Οι Τούρκοι που δεν ανέμεναν μια τέτοια Τακτική Κίνηση που τους θύμισε παλιές εποχές και λύσσαξαν …έριξαν δεν το βάρος στις Παραβιάσεις και για όσους θυμούνται είναι η πρώτη φορά που στέλνουν τόσα κατασκοπευτικά στην Άσκηση «Καταιγίδα «

Καταλυτική θα είναι η αυριανή ημέρα ώστε οι Επιτελείς να βγάλουν τα Συμπεράσματά τους για πόσο είναι εφικτή μια άμεση αντίδραση σε ένα Τετελεσμένο Γεγονός …Που ο εχθρός γνωρίζει τον τόπο και κυρίως τον χρόνο !

Η Τουρκική κοινή γνώμη πληροφορήθηκε οτι Στρατός των Ρωμιών κάνει ασκήσεις στο Αιγαίο & για ανακατάληψη των Βραχονησίδων και δεν είναι τα πράγματα όπως του παρουσιάζουν οι Τούρκοι Στρατηγοί.

https://www.youtube.com/watch?v=6QOOw1yyXb4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...