Κοινωνία

Ηράκλειο: Βγήκαν μαχαίρια στην Κρήτη ανάμεσα σε αδέρφια

Αιματηρός ήταν ο τελευταίος τσακωμός δύο αδερφών σε περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου μία εβδομάδα ο 30χρονος, ελληνικής καταγωγής, είχε έναν σφοδρό τσακωμό με τον 38χρονο αδερφό του. Επρόκειτο για έναν από τους πολλούς καβγάδες μεταξύ των δύο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Όμως αυτή τη φορά η κατάληξη ήταν διαφορετική. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας του, ο 30χρονος έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τον 38χρονο στο χέρι, χωρίς -ευτυχώς- να τον τραυματίσει σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο αστυνομική δύναμη, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 30χρονο. Ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Όμως, τα περαιτέρω στοιχεία που συγκέντρωσε ο ανακριτής φαίνεται πως έκαναν αναγκαία την επιστροφή του δράστη στα χέρια της αστυνομίας, γι’ αυτό και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 30χρονος συνελήφθη ξανά το πρωί της Παρασκευής στο Ηρακλειο.

Ο ίδιος είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τις πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ενδοοικογενειακής απειλής και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Να τονιστεί πως το τραύμα του 38χρονου δεν ήταν σοβαρό και δε χρειάστηκε η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (31.05.2019) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, χθες (31.05.2019) το πρωί συνελήφθη ο 30χρονος κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Γ΄Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για τις πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ενδοοικογενειακής απειλής και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...