Αθλητισμός

Ερχεται «βόμβα» με Νεϊμάρ! (εικόνες)

Ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο προορισμός είναι ένας.

Στο τέλος της φτάνει όπως όλα δείχνουν η περιπέτεια του Νεϊμάρ στο Παρίσι. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ετοιμάζει… βαλίτσες από το Παρίσι ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του μέρες με την Παρί Σεν Ζερμέν και κάτι τέτοιο δείχνουν και οι δηλώσεις του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Ο ιδιοκτήτης της Παρί τόνισε: «Θέλω στην ομάδα να υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη φανέλα. Όσοι δεν είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο, δεν το καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα, τότε θα μιλήσουμε να φύγουν».

Έτσι, φούντωσαν οι φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να ετοιμάζεται για μια μεταγραφή… βόμβα.

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη Globoesporte άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου και μάλιστα έχουν προχωρήσει αρκετά.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα προσφέρει 100 εκατ. ευρώ αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα όπως τους Ουμτιτί, Ντεμπελέ και Ράκιτιτς. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...