Κοινωνία

Επιστρέφει στον Πειραιά στο Supercat 3 με 127 επιβάτες λόγω μηχανικής βλάβης

Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του παρουσίασε το επιβατηγό καταμαράν «Supercat» 3 ναυτικά μίλια από τη νησίδα του Αγ. Γεωργίου.

Το πλοίο με 127 επιβάτες που είχε αναχωρήσει στις 7 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για Μήλο, Φολέγανδρο, Θήρα, Ιο, Νάξο, Μύκονο, παρά τη μηχανική βλάβη, επιστρέφει αυτοδύναμα στον Πειραιά και δεν έχει αιτηθεί συνδρομής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το βράδυ της Τετάρτης, πλοίο από το Ηράκλειο της Κρήτης με προορισμό τον Πειραιά επέστρεψε στο κρητικό λιμάνι, καθώς επιβάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο μετά τον απόπλου. Ο επιβάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο και το πλοίο ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...