Κοινωνία

Επανέρχεται ο Σουμάχερ; - «Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας»

Μετά το ατύχημα επικράτησε σιωπή για την υγεία του, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά μία δήλωση του πρώην αφεντικού της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν, έβαλε "φωτιά" στα ΜΜΕ, καθώς προανήγγειλε ουσιαστικά την επάνοδο του Γερμανού πιλότου.

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, που έχει την έγκριση και της οικογένειάς του, είναι πιθανό να φέρει στο «φως» και τις πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή του.

Πέντε χρόνια μετά το ατύχημά του στις Άλπεις, ο Γερμανός πιλότος παραμένει έγκλειστος στο σπίτι του, χωρίς καμία ενημέρωση για την υγεία του, παρότι όλος ο κόσμος προσπαθεί να μάθει περισσότερα.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρώτου τρέιλερ του ντοκιμαντέρ όμως, ο οικογενειακός φίλος του Σουμάχερ και πρώην αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν αναπτέρωσε τις ελπίδες στους απανταχού φίλους του σπουδαίου αθλητή. «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας», δήλωσε ο Βρετανός με τα ΜΜΕ να ερμηνεύουν τη δήλωσή του ως το πιο θετικό νέο για την υγεία του, από την ημέρα του ατυχήματος και μετά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...