Κόσμος

Ελληνοαμερικανός εκατομμυριούχος συνελήφθη στις ΗΠΑ μετά την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του (βίντεο)


Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνις, με καταγωγή από την Αργεντινή, συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος, μητέρας πέντε παιδιών, από την πόλη Νιου Κάνααν. Η Τζένιφερ Ντούλος, εν διαστάσει σύζυγος του συλληφθέντα, εθεάθη για τελευταία φορά πριν από εννέα μέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη της. 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 50χρονη γυναίκα είχε εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών.
Ο 51χρονος Ντούλος και η 44χρονη Τροκόνις, που σύμφωνα με τους New York Times διατηρούν σχέση, κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης. Συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο και έκτοτε κρατούνται σε φυλακές του Κονέκτικατ. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το κατηγορητήριο εις βάρος τους «αναμένεται να επεκταθεί».

https://www.youtube.com/embed/2ueA5SAdllM

Σύμφωνα με το CBS News, στα έγγραφα του διαζυγίου η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλοςκατηγορούσε τον επιχειρηματία σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να την έβλαπτε.
Ο Φώτης Ντούλος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας Ντούλου, ο ομογενής είναι ένα ιδιαίτερα ασταθές και ευέξαπτο άτομο, με ροπή στις υπερβολικές αντιδράσεις.

«Πολλοί άνθρωποι δεν τον συμπαθούσαν επειδή ήταν τόσο ευερέθιστος. Έβαζε συχνά τις φωνές και μπλεκόταν σε επεισοδιακούς καυγάδες» αποκαλύπτει η ανώνυμη πηγή στην βρετανική εφημερίδα. Όπως προσθέτει, ο Φώτης Ντούλος ήταν εριστικός με τους γείτονές του και δεν δίσταζε να καλεί την αστυνομία όταν γινόταν ένα πάρτι στη γειτονιά ή εάν γίνονταν εργασίες σε κάποιο σπίτι.

«Η οικογένεια είχε πολλές νταντάδες, όλες νέες και όμορφες. Ο Ντούλος έχει πολλά ακίνητα στην περιοχή», προσθέτει ακόμα η πηγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το πρωί της Κυριακής ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα σε ένα ακίνητο του Φώτη Ντούλου στην περιοχή του Κονέκτικατ. Το υπερπολυτελές οίκημα, αξίας 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το δεύτερο σπίτι του επιχειρηματία που ερευνάται.

 

Οι Αρχές έχουν κάνει ήδη «φύλλο και φτερό» την κύρια κατοικία του, ένα μέγαρο αξίας 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ.
Η Τζένιφερ Ντούλος ζούσε τα δύο χρόνια χωριστά από τον σύζυγό της, σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Νιου Κάνααν, μαζί με τα πέντε παιδιά του ζευγαριού ηλικίας από 8-13 ετών (είχε αποκτήσει δύο φορές δίδυμα). Σύμφωνα με την Daily Mail η ερωμένη του Ντούλου, Μισέλ Τροκόνις, είχε μετακομίσει στην πολυτελή κατοικία του Ελληνοαμερικανού λίγους μήνες αργότερα, μαζί με την κόρη της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι που ζούσε η Ντούλος μαζί με τα πέντε παιδιά της οι Αρχές βρήκαν ίχνη αίματος της γυναίκας, τα οποία κάποιος είχε προσπαθήσει επιμελώς να εξαφανίσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...