Αθλητισμός

Εκτός ελέγχου ο πρωταθλητής πολεμικών τεχνών - Δείτε το βίντεο

Εκτός ελέγχου βρέθηκε ο γνωστός Αμερικανός πρωταθλητής πολεμικών τεχνών (MMA), B.J. Penn σε στριπ κλαμπ στην Χονολουλού ο οποίος κατέληξε να χτυπάει άγρια στον δρόμο έναν άνδρα της ασφάλειας του κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον αμερικάνικο ιστότοπο TMZ ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, η ασφάλεια του μαγαζιού ζήτησε από τον 40χρονο σήμερα αθλητή του ΜΜΑ να απομακρυνθεί αφού ήταν πολύ μεθυσμένος και ενοχλούσε κάποιους από τους θαμώνες.

Έξαλλος ο αθλητής και μην μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό του έσυρε τον άνδρα της ασφάλειας στον δρόμο και άρχισε να τον γρονθοχτυπά αλύπητα.

Το περιστατικό εκτιλήχθηκε μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών που αναγνώρισαν τον αθλητή και του φώναζαν να σταματήσει. Ωστόσο ο B.J. Penn όπως αναφέρουν ήταν εκτός ελέγχου.

Μάλιστα ένας από τους παρευρισκόμενους τελικά αποφάσισε να εμπλακεί στον καυγά αρχίζοντας να χτυπάει το Penn στο κεφάλι σε μια προσπάθεια να σώσει τον άνδρα που βρισκόταν στα χέρια του έμπειρου αθλητή πολεμικών τεχνών.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u3uRVUO4LrA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ