Κοινωνία

Παλεύει για τη ζωή η 16χρονη από το τροχαίο στην Αταλάντη (upd)

Το δυστύχημα με τα δύο αδέρφια έγινε την Κυριακή. Ο 21 ετών αδερφός "έσβησε" επί τόπου ενώ η 16χρονη αδερφή του ακρωτηριάστηκε. Για τρίτη ημέρα, το κορίτσι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο Αττικόν, η κατάσταση του παιδιού παραμένει κρίσιμη.

Αν και υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι η 16χρονη έφυγε από τη ζωή,σύμφωνα με το νοσοκομείο δεν ισχύουν. Το κορίτσι εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της ζωής του στην Εντατική…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου, στην έκκληση της οικογένειας για αίμα…

Το χρονικό του ατυχήματος

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο αδέλφια είχαν επισκεφτεί το χωριό τους, το Καλαπόδι και πήραν το αυτοκίνητο του παππού τους για να πάνε στην θάλασσα στην Αταλάντη.

Τότε το αυτοκίνητο βγήκε από τον έλεγχο του οδηγού και χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες. Αφού έφερε τούμπες, κατέληξε εκτός δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.

Δυστυχώς, ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, και μετά στο Αττικό, όπου και κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ