Αρχείο

Εντοπίστηκε άτομο χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην πυρκαγιά στον δήμο Φυλής (upd)


Χωρίς τις αισθήσεις του διεκομίσθη στο νοσοκομείο άτομο που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που μαίνεται η πυρκαγιά στον δήμο Φυλής.

 


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στο ΧΥΤΑ Φυλής με τις φλόγες να καίνε χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι εμποδίζοντας τους πυροσβέστες να περιορίσουν άμεσα το μέτωπο. Να σημειωθεί πως δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική εντοπίστηκε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του σε εργοστάσιο κοντά στην εστία της φωτιάς. Ο άνδρας ελληνικής υπηκοότητας ήταν ηλικίας 40-50 ετών, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σώμα του δεν έφερε εμφανή σημάδια εγκαυμάτων και πιθανολογείται ότι το μοιραίο επήλθε από ασφυξία.

Στην Φυλή επιχειρούν αυτή την ώρα οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και άλλοι 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα από Μηχανοκίνητο Τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), καθώς και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο άνδρας που πέθανε ήταν μόλις 48 ετών και μάλιστα είχε ένα παιδί…

Mιάμιση ώρα έκανε να φτάσει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άνδρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του, σε εργοστάσιο που βρίσκεται κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής. Αυτό καταγγέλλουν στο Open TV συνάδελφοι του άτυχου άνδρα που τον είδαν να καταρρέει μπροστά στα μάτια τους.

Στο σημείο καταγράφηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, οι διασώστες προσπαθούσαν με μαλάξεις να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν…

Την ίδια ώρα, συνάδελφοί του περίμεναν με αγωνία να καταφθάσει το ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ