Πολιτική

Εκλογές: Ορίστηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών.

Μετά τις 18:00 θυροκολλείται στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυσή της και την προκήρυξη εκλογών. Ο Αντώνης Ρουπακιώτης αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών. Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου – Θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας. «Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχία – Που υπάρχουν ακόμα… ανοιχτές θέσεις.

Η χώρα έχει μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και όπως επιτάσσει η πολιτική παράδοση μέσα στις επόμενες μέρες θα αντικατασταθεί ο υπουργός Εσωτερικών, ο αρμόδιος δηλαδή για τη διενέργεια των εκλογών.

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, ενώ όπως έχει γράψει το newsit.gr, η Έφη Αχτσιόγλου θα είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου θα αναλάβει ο Λευτέρης Κρέτσος.

Αύριο εν τω μεταξύ αναμένεται να συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δώσει το τελικό ΟΚ στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες λένε ότι στην επαρχία έχουν κλείσει το 100% τα ψηφοδέλτια, ενώ στην Αθήνα γύρω στο 90%.

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αναμένεται να είναι επικεφαλής Έφη Αχτσιόγλου, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και το όνομα του στελέχους της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης