Κυβέρνηση

Ειρωνείες Πολάκη σε Βίκυ Φλέσσα: «Μπα; Επιστρέφεις στην Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ;»


Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας περίμενε στη γωνία την δεύτερη επιλαχούσα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και με το που ανακοίνωσε εκείνη την επιστροφή της στην ΕΡΤ, χτύπησε με μία ακόμη «πύρινη» ανάρτηση στο Facebook.

Στα μέσα της εβδομάδας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Φλέσσα είχε ανακοινώσει την επιστροφή της στην ΕΡΤ, καθώς η κάθοδός της με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δεν στέφθηκε με επιτυχία και δεν κατάφερε να εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (η ΝΔ εξέλεξε οκτώ ευρωβουλευτές και εκείνη κατετάγη 10η, δεύτερη επιλαχούσα).

«Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μένα: Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου ΣΤΑ ΑΚΡΑ», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook την 5η Ιουνίου και αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του την ψήφισαν (συγκέντρωσε πάνω από 150.000 ψήφους), δήλωσε ότι παραμένει στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2387901674606025&id=100001586488802&width=500

Την επιστροφή αυτή όμως, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι ο πάντα «ευαίσθητος» σε τέτοιες περιπτώσεις, Παύλος Πολάκης, που κατακεραύνωσε την τέως υποψήφια της ΝΔ, θυμίζοντας έναν χαρακτηρισμό της εις βάρος της κυβέρνησης και της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την ΕΡΤ τηλεοπτική ‘Πράβντα’ του ΣΥΡΙΖΑ», είχε δηλώσει η κυρία Φλέσσα, σχολιάζοντας την απόφαση για το κόψιμο της εκπομπής της λόγω ακριβώς της υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ. Στην ίδια συνέντευξη (θυμηθείτε τη εδώ), η δημοσιογράφος είχε κληθεί να τοποθετηθεί και για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τον ευρωβουλευτή της ΝΔ που ήρθε μακράν πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των υπολοίπων συνυποψηφίων του.

«Ο Πολάκης ντροπιάζει την Κρήτη του Ελευθερίου Βενιζέλου και τον πολιτισμό της, που είναι ο αρχαιότερος της Ευρώπης, διότι η Ιστορία της Δύσης ξεκινά με τον μινωικό πολιτισμό», είχε πει στην απάντησή της, κάτι που όπως ήταν επόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αναπληρωτή Υγείας που περίμενε την κυρία Φλέσσα στη γωνία. «Γιατι κυρια μου γυρνάτε εκει που λοιδωρουσατε ως «Πράβδα του Συριζα»;;

Μεχρι εκει φτάνει ο νεοφιλελευθερισμός σας και η πίστη στην ιδιωτική οικονομία και τον «υγιή ανταγωνισμό των αρίστων»;;; Γιατι δεν πάτε στο Σκαι να αναδείξετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα στη μάχη κατά των «Μαδουρων»;;;;» έγραψε στο Facebook, οργισμένος από την επιστροφή της παρουσιάστριας στην ΕΡΤ2.

«Tελικά εσείς οι θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας είστε οι πιο κρατικοδίαιτοι», ήταν το δηκτικό σχόλιο που επεφύλαξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία – κολάζ με την Βίκυ Φλέσσα στο πρωτοσέλιδο της Πράβντα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ