Κοινωνία

Εικόνες –σοκ στα Βριλήσσια: 11χρονος καρφώθηκε στα κάγκελα εκκλησίας

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο πατέρας του 11χρονου αγοριού, με ανάρτησή του στη σελίδα «Μένουμε Βριλήσσια», στο Facebook. Όλα έγιναν στις 2 Ιουνίου, όταν ο 11χρονος ενώ έπαιζε την πλατεία Αναλήψεως, προσπάθησε να περάσει πάνω από τα κάγκελα της περίφραξης του Ναού και τραυματίστηκε.

Τα κάγκελα του Ναού είναι μυτερά και καρφώθηκαν στην κοιλιά του παιδιού, τραυματίζοντάς το. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του πως από καθαρή τύχη το σίδερο δεν είχε τρυπήσει ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ατύχημα ήταν τόσο επικίνδυνο, που θα μπορούσε να ήταν ακόμα και θανατηφόρο αν υπήρχε διάτρηση της κεντρικής αρτηρίας. Ο πατέρας του παιδιού ανέβασε και φωτογραφία από το τραύμα του παιδιού.


Φωτογραφία από την ανάρτηση του πατέρα του 11χρονου στο Facebook

Ο πατέρας του παιδιού έκανε την ανάρτηση για να ενημερώσει τους γονείς των παιδιών που καθημερινά παίζουν στην πλατεία Αναλήψεως αλλά και να ζητήσει από τις αρχές να αντικατασταθούν τα συγκεκριμένα κάγκελα ή να αφαιρεθούν τα βέλη στην κορυφή τους.


Φωτογραφία από την ανάρτηση του πατέρα του 11χρονου στο Facebook
Φωτογραφία από την ανάρτηση του πατέρα του 11χρονου στο Facebook

Δείτε την ανάρτησή του

Αγαπητοί συνδημότες,

Στις 2/6/2019 ο ηλικίας 11 ετών γυιός μου, παίζοντας στην πλατεία Αναλήψεως και προσπαθώντας να περάσει πάνω από τα κάγκελα της περίφραξης του ναού, είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα, καθόσον τα μυτερά κάγκελα του κιγκλιδώματος καρφώθηκαν στην κοιλιακή χώρα του (βλ. επισυναπτόμενη φωτογραφία από το Νοσοκ. Παίδων).

Με τη βοήθεια του Θεού, ως εκ θαύματος το σίδερο δεν τρύπησε τα ζωτικά όργανα της κοιλιάς. Όπως ανέφεραν οι γιατροί στο Νοσοκ. Παίδων όπου τον μεταφέραμε εσπευσμένως, το ατύχημα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο, θα μπορούσε μάλιστα να είναι θανατηφόρο εάν υπήρχε διάτρηση της κεντρικής αρτηρίας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στον χώρο της πλατείας Αναλήψεως όπου ευρίσκεται ο Ιερός Ναός με την επικίνδυνη περίφραξή του, παίζουν καθημερινά πολλά παιδιά, ελλοχεύει έτσι ο κίνδυνος να ξεφύγουν της προσοχής των γονέων τους και επιχειρώντας να υπερβούν το κιγκλίδωμα (πχ. για να πιάσουν την μπάλα τους ή κάποιο άλλο παιχνίδι) να υπάρξουν και άλλα ατυχήματα.

Θερμή παράκληση να ενεργήσουν οι υπεύθυνοι ώστε να αντικατασταθεί άμεσα το υπάρχον κάγκελο με άλλο λιγότερο επικίνδυνο ή τουλάχιστον να αφαιρεθούν οι επικίνδυνες αιχμές (βέλη) που βρίσκονται στην κορυφή του προς αποφυγή και άλλου ατυχήματος που ενδέχεται να αποβεί μοιραίο !!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...