Κοινωνία

Εικόνες ντροπής στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού - Ασθενείς κάθονται σε παλέτες! (εικόνες)

Γολγοθάς για τα ΑμεΑ - Δεν υπάρχει ασανσέρ και τουαλέτες

Τριτοκοσμικές συνθήκες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού.

Οι πολίτες που το επισκέπτονται τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρούνται, καθώς στο κτίριο δεν υπάρχουν κλιματισμός και τουαλέτες, ενώ τα ασανσέρ είναι χαλασμένα.

Χαλασμένα ασανσέρ
Δεν υπάρχουν ούτε τα απαραίτητα καθίσματα με τον κόσμο να κάθεται ακόμη και σε παλέτες, ενώ δεν υπάρχει τουαλέτα για το κοινό και όποιος χρειαστεί θα πρέπει να ανέβει στον 2ο όροφο αν φυσικά η υγεία του το επιτρέπει. Οι συγγενείς αναγκάζονται να σηκώνουν τα αναπηρικά αμαξίδια με τα χέρια καθώς για να μπουν στο χώρο του γραφείου όπου συνεδριάζει η επιτροπή υπάρχουν πεζούλια.

Ταλαιπωρία για τους ασθενείς
Τα τοπικά μέσα Ράδιο Θεσσαλονίκη και ThessNews από την περασμένη εβδομάδα είχαν αναδείξει το πρόβλημα με τα ασανσέρ που ήταν εκτός λειτουργίας για μια εβδομάδα στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού.

Αθλιες οι συνθήκες στο υποκατάστημα ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού
Παρ’ όλο που υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα λυθεί μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η κατάσταση απ’ό,τι φαίνεται αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει.

Ταλαιπωρία και για τα ΑμεΑ
Γολγοθάς και για τα ΑμεΑ, που δεν μπορούν να ανέβουν ως τον 6ο όροφο για να περάσουν από επιτροπές. Σαν λύση ανάγκης οι επιτροπές συνεδριάζουν στο ισόγειο, όπου όμως δεν υπάρχει κλιματισμός και τουαλέτες.

Σαν λύση ανάγκης οι επιτροπές συνεδριάζουν στο ισόγειο.
Σύμφωνα με τον Διοικητικό διευθυντή του υποκαταστήματος, μέχρι τέλη του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την συνολική επισκευή και των τεσσάρων ανελκυστήρων και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία.

Φωτογραφίες: rthess.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...