Κοινωνία

Εικόνες ντροπής στο Ηράκλειο: Έβαλαν μωρό 8 μηνών σε ράντζο (βίντεο)


Στο διάδρομο νοσηλεύτηκε προχθές το βράδυ (26-06-2019) στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζελείου ένα μωρό 8 μηνών, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την οικογένεια, ήταν η θέα συνεργείου το οποίο προχώρησε το επόμενο πρωί σε εργασίες στο air condition, λίγα βήματα από το κρεβατάκι στο οποίο βρισκόταν το παιδί.

Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες σε συνδυασμό με την έλλειψη θαλάμων στην κλινική, η γιαγιά του μωρού μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, κάνοντας λόγο για εικόνες που δεν μας τιμούν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε στις σκόνες, αλλά και στον θόρυβο, οι οποίες προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, η υγεία του μωρού είχε βελτιωθεί, με τους γονείς να δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να παραμείνει άλλο στην κλινική το μωρό τους. Κάπως έτσι αποφάσισαν να μεταβούν σε ιδιώτη παιδίατρο. Έτσι, υπέγραψαν και αποχώρησαν με τις χειρότερες όπως περιέγραψαν εντυπώσεις.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασσόπουλος διευκρίνισε ότι το μωρό δεν μεταφέρθηκε σε θάλαμο για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο.

Παράλληλα, ο κ. Τασσόπουλος ανέφερε ότι το μωρό δεν κινδύνευε και ότι ήταν υπό την εποπτεία της παιδιατρικής ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις εργασίες στο air contion, υποστήριξε ότι ήταν στο βάθος του διαδρόμου…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ