Κοινωνία

Εγκλημα στο Γουδί: Στη φυλακή η 68χρονη μητροκτόνος

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της, η 68χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 92χρονη μητέρα της και στη συνέχεια την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την έσυρε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν στου Γουδή.

Η κατηγορούμενη, φανερά καταβεβλημένη, οδηγήθηκε στον ανακριτή συνοδεία αστυνομικών και όταν επιχείρησε να καλύψει το πρόσωπο της για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες κρύφτηκε στην αγκαλιά του συνοδού αστυνομικού.

Η απολογία της 68χρονης ήταν σύντομη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη προανακριτικά ομολογήσει το έγκλημα. Η γυναίκα φέρεται αρχικά να ισχυρίστηκε πως διαπληκτίστηκε με την ηλικιωμένη και πάνω στα νεύρα της την χτύπησε ωστόσο στη συνέχεια δήλωσε πως το έκανε για να τη λυτρώσει.

Μετά την απολογία της ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση της 68χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, Σπ. Δημητρίου, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της κατηγορουμένης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές