Κίνα

Δύο γιγάντια πάντα δώρισε η Κίνα στη Ρωσία (βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε σήμερα τον Κινέζο ομόλογο του Σι Τζινπινγκ για την χειρονομία της κινεζικής κυβέρνησης να δωρίσει στον ζωολογικό κήπο της Μόσχας δύο πάντα, τονίζοντας ότι η χειρονομία αυτή συνιστά μια ένδειξη ιδιαίτερου σεβασμού και εμπιστοσύνης της Κίνας προς την Ρωσία. Προσέθεσε μάλιστα ότι «σήμερα το βράδυ θα επισκεφθούν μαζί τον ζωολογικό κήπο για να δουν αυτά τα αξιαγάπητα ζώα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σι Τζιπίνγκ και όλους τους κινέζους εταίρους που δώρισαν στο Ζωολογικό Κήπο της Μόσχας δύο μεγάλα πάντα. Γνωρίζουμε ότι στην Κίνα δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο και αυτό είναι μια ένδειξη ιδιαίτερου σεβασμού και εμπιστοσύνης προς την Ρωσία και τους εμπειρογνώμονες μας», δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν μετά το τέλος των συνομιλιών με τον Κινέζο ομόλογό του.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι όταν αρχίζουμε να μιλάμε για τα πάντα «στο πρόσωπο μας γεννιέται πάντα ένα χαμόγελο». «Αποδεχόμαστε με μεγάλο σεβασμό αυτό το δώρο. Αυτά τα ζώα είναι το εθνικό σύμβολο της Κίνας και εκτιμούμε αφάνταστα μια τέτοια χειρονομία φιλίας», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

https://youtu.be/nJad_NRkwSs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...