Αθλητισμός

Δήλωση – «βόμβα» από το περιβάλλον του Σουμάχερ: «Όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλα»

Ενα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πιλότου της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου, μετά την προβολή του τρέιλερ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Στο ντοκιμαντέρ μιλά μεταξύ άλλων και ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια του διάσημου πιλότου. Κάνοντας μια δήλωση που περιπλέκει ακόμα περισσότερο το μυστήριο σχετικά με την υγεία του, ο Ecclestone είπε: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις».

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή του διάσημου πιλότου και θεωρείται φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από την οικογένεια και τους φίλους του: από την παιδική του ηλικία που είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart, στο Κέρπεν, κοντά στην Κολωνία ως τις θρυλικές νίκες του στις πίστες της Φόρμουλα Ένα. Θα αναφέρεται επίσης και στο παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι, το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε αντίθεση με άλλες ταινίες για τη ζωή του, το ντοκιμαντέρ, την παραγωγή του οποίου υπογράφει η εταιρεία BI 14 Film, έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του, της επί 24 χρόνια συζύγου του Κορίνα και των δύο παιδιών του ζεύγους, της 22χρονης Τζίνας και του 20χρονου Μικ. Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του Σουμάχερ, του Ρολφ.

Επίσης στην ταινία θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους κάποια με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκαλύπτει την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Σουμάχερ ούτε φυσικά να περιλαμβάνει συνέντευξή του…

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...