Απόψεις

Γ. Τράγκας: «Πλήρης η συντριβή του Τσίπρα - Ο μεγαλύτερος «ελαιοχρωματιστής» των Εξαρχείων «έβαψε» όλη τη χώρα μπλε»

Ανάλυση για τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών έκανε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας υπέστησαν πλήρης συντριβή. Η αλαζονεία, ο Πολακισμός, το πολιτικό μπούλινγκ, τα ψέματα, η υπακοή στους ξένους συνετρίβησαν και πήραν αποστομωτική απάντηση από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.»

Συγκεκριμένα είπε:

«Ελπίζω να καταλάβανε οι ένοικοι του Μαξίμου ότι ήταν στρατηγική ήττα. Θα έλεγα μοναδική στρατηγική ήττα. Ελπίζω να καταλάβανε και να κάνουν και τον σταυρό τους έστω και ως άθεοι για το 24% που πιάνουν. Στις εθνικές εκλογές μπορεί να είναι πολύ πιο κάτω. Υπάρχει κεκτημένη σε όλη τη χώρα

Πλήρης η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Πανωλεθρία στις περιφέρειες και στους δήμους. Τα έχασε όλα! Και στις εθνικές εκλογές θα βουλιάξει πλήρως στα νερά της Λίμνης των Πρεσπών. Ο μεγάλος καβαλάρης κάλπασε χθες μέχρι τη Βακτριανή. Υπέροχος. Οι ακτίνες του ηλίου έπεφταν πάνω του και τον φώτιζαν. Οι ασπίδα του ανακλούσε τις ακτίνες του ηλίου και έκαιγε τους αντιπάλους του.

Στην είσοδο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να τοποθετεί επείγοντος η προτομή του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια με τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε αναγέννησε πλήρως επί ημερών Μητσοτάκη το χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς και έβαψε στην κυριολεξία μπλε πλην της Κρήτης το χάρτη της Ελλάδας. Η αλαζονεία, ο Πολακισμός, το πολιτικό μπούλινγκ, τα ψέματα, η υπακοή στους ξένους συνετρίβησαν και πήραν αποστομωτική απάντηση από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Άρχισε ήδη η περίοδος Μητσοτάκη. Άρχισε ήδη η περίοδος της Νέας Δημοκρατίας. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτοδύναμη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Υπάρχει άνεμος πολιτικής αλλαγής. Υπάρχει απόφαση του ελληνικού λαού να τιμωρήσει και να απομακρύνει αυτούς που πρωταγωνίστησαν στην συμφωνία των Πρεσπών και στην ισοπέδωση της αστικής τάξης. Μιλάμε για πανωλεθρία αφού ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι ανύπαρκτοι σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από την Λάρισα τους ψάχνουν με εξαίρεση τις περιοχές όπου υπάρχει το ουράνιο τόξο δηλαδή οι Σκοπιανοί.

Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε όλες τις περιφέρειες χωρίς να υποσχεθεί τίποτα. Απλά φάνηκε περισσότερο ειλικρινής και έτοιμη και στο τέλος ως εναλλακτική λύση ως μια ελπίδα και τίποτα περισσότερο και τα πήρε όλα. Όλες τις περιφέρειες εκτός από την Κρήτη και όλους τους μεγάλους δήμους πλην των Πατρώων. Όλοι οι μεγάλοι δήμοι πέρασαν στη Νέα Δημοκρατία είτε με γαλάζιους συμμάχους είτε με δεξιούς που δεν είχαν το χρίσμα του Μητσοτάκη. Μιλάμε για γαλάζια κυριαρχία παντού. Τα καταφέρατε καλά κ. Τσίπρα. Συγχαρητήρια!

Υπάρχει έντονο κλίμα πολιτικής αλλαγής σε όλη τη επικράτεια και στις εθνικές εκλογές πιθανότατα θα είναι  μεγαλύτερη η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά δεν ήταν αποτελέσματα εκλογών  αλλά ωκεανός και αποδοκιμασία προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβησαν. Ο μεγαλύτερος ελαιοχρωματιστής των Εξαρχείων έβαψε όλη τη χωρά μπλε.»

Τέλος, για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά αλλά και για την φυγή του Βενιζέλου, ο Γιώργος Τράγας είπε:

«Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ χάνει που φεύγει ο Βενιζέλος. Δεν υπάρχουν πολλοί Βενιζέλοι του ιδίου διαμετρήματος και μορφωτικού επιπέδου. Η Γεννηματά γιατί του προσέφερε την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικράτειας; Ήταν υποτιμητική αυτή η θέση για την πολιτική διάμετρο του κ. Βενιζέλου.

Φυσικά η Γεννηματά θέλει να ξεκαθαρίσει με τον Βενιζέλο αλλά η οικογένεια Παπανδρέου είναι μεγαλύτερο πολιτικό βαρίδι. Επίσης όταν έχεις τη σκιά του κ. Σημίτη, όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει το ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ. Έχει τόσα βαρίδια και οικογενειακές σκιές που δεν μπορεί να προχωρήσει. Θα είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος του ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε κρίση.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ