Στρατός Ξηράς

ΓΕΣ: Ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες Ιερολοχίτες και Καταδρομείς (εικόνες)

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τιμούν τους πεσόντες ήρωες που πολέμησαν και εκτέλεσαν το καθήκον τους για την πατρίδα και οι Ιερολοχίτες και Καταδρομείς αποτελούν σημείο αναφοράς για την ένδοξη ιστορία του Στρατού Ξηράς.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν τους, παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Γιώργου Καμπά, ενώ το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, βουλευτές και επίτιμοι Α/ ΓΕΣ, για την ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική αυτή περίσταση.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ:

Την Κυριακή 09 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών, των Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, στους αγώνες της Πατρίδας, στο Hρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής.

H τελετή έχει καθιερωθεί από τον ιδρυτή των Ειδικών Δυνάμεων, Υποστράτηγο Ανδρέα Καλλίνσκη  και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μέριμνα της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.

Στο μνημόσυνο, παρέστησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων Υποστράτηγος Ευάγγελος Παπαδόπουλος,  βουλευτές, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπροσωπεία στελεχών και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ