Οικονομία

«Βόμβα» στο τηλεοπτικό τοπίο: Συνέχεια του Mega Channel το One Channel του Μαρινάκη;

Η κίνηση Μαρινάκη για το μεγάλο κανάλι

Ο ιδιοκτήτης του One Channel, Βαγγέλης Μαρινάκης, σίγουρα έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το κανάλι του και ευελπιστεί να κυριαρχήσει στο τηλεοπτικό τοπίο όταν αρχίσει να εκπέμπει πανελλαδικά από τους δέκτες μας, καθώς προς το παρόν εκπέμπει μόνο διαδικτυακά και συνδρομητικά.

Θέλει να θυμίζει Mega το One Channel

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι το One, πλασάρεται ως «το μεγάλο κανάλι», σλόγκαν που ήταν άμεσα συνυφασμένο με το Mega. Ο πάλαι ποτέ δοξασμένος σταθμός, ήταν από τους πρώτους ιδιωτικούς, κατάφερε όμως γρήγορα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Ο εφοπλιστής έχει εντάξει στο δυναμικό του σταθμού του πολλά πρόσωπα τα οποία εργάζονταν στο Mega και με την υιοθέτηση του προαναφερθέντος συνθήματος, δεν αποκλείεται να θέλει να περάσει στο μυαλό των τηλεθεατών ως… συνέχεια του καναλιού της Παιανίας.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του One, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν και την ταινιοθήκη του Mega, η οποία είναι πλούσια, αλλά ακόμα και στα τελευταία του σταθμού… πουλούσε και «απογείωνε» τα νούμερα τηλεθέασης.

«Κονταροχτυπιούνται» για την ταινιοθήκη του «μεγάλου καναλιού»

Εξ ου και δύο από τους πρώην μεγαλομετόχους του Mega, Ιβάν Σαββίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης, την καλοβλέπουν. Ο πλειστηριασμός για την πλούσια ταινιοθήκη ήταν προγραμματισμένος για τα τέλη Μαρτίου. Όμως πήρε αναβολή, επειδή παίρνει καιρό η καταγραφή ώστε να να πιστοποιηθεί πως το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ανήκει πράγματι στην «Τηλέτυπος ΑΕ», στην οποία υπαγόταν Mega. Υπάρχουν προγράμματα τα οποία ανήκουν στους δημιουργούς. Αλλά και περιπτώσεις όπου οι συντελεστές ορισμένων τηλεοπτικών σειρών διατηρούν αυξημένα ποσοστά από τις επαναλήψεις.

Κι ακολουθεί το «σήμα», το όνομα του καναλιού. Μπορεί το «Mega» να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως το «MegaOne» ενδέχεται να περάσει και να εγκριθεί…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...